• Kongsbjergskolen

SFO (kommer senere)

Lisa Baltzer Holgaard den 27-04-2015
    Mobilsite til ForældreIntra skifter udseende, download ny app fra 4. maj

I disse dage får mobilsitet til ForældreIntra en opgradering, som forberedelse til lancering af en ny app til ForældreIntra. Appen er gratis og bliver tilgængelig fra mandag den 4. maj. Den indeholder flere efterspurgte funktioner, bl.a. fortæller en straks-notifikation hver gang, der er nyt. Appen er let at gå til og kan fx gemme brugernavn og password. Desuden giver appen en fælles, samlet indgang for forældre med børn i forskellige skoler.

Den nye officielle app til ForældreIntra kommer til iOS og Android og kan downloades fra den 4. maj fra Apples Appstore og Google Play.
    Lise Platz den 24-04-2015
    Hermed udtræksfagene til afgangsprøverne 2015

9.a   Historie mdt. og matematik mdt.
    9.b   Samfundsfag mdt. og idræt
    9.c   Engelsk skr. og geografi skr.

Vi ønsker eleverne det bedste til afgangsprøverne.

Vi har fået nye hjemmeside

Velkommen til vores nye hjemmeside!

Efter en årrække, hvor den gamle hjemmeside var lidt sandet til, er vi nu ved at rydde op.

Da det er et større projekt, vil det ske løbende, da vi skal have vurderet, hvor informationerne ligger mest logisk - og samtidig opdateret det som efterhånden var blevet for gammelt.

I starten vil der måske være noget, du mangler - så prøv at klikke lidt rundt, måske det bare ligger et nyt sted. Kan du ikke finde det, så skriv til os på kongsbjergskolen@kolding.dk - så guider vi gerne.

Udgangspunktet er, at informationer til forældre skal kunne findes i ForældreIntra, så der kun er et sted, man skal kigge som forældre.

Fokus for den nye forside og dens undersider vil være målrettet generelle forhold og informationer til potentielle forældre og børn, der vil se, hvad Kongsbjergskolen er.