• Kongsbjergskolen

Kongsbjergskolen

SFO (kommer senere)

Lise Platz den 03-07-2015
    Så er der kommet en udmelding fra Undervisningsministeriet, at børne-, undervisnings- og ligestillingsministeren har underskrevet en bekendtgørelse om ikrafttræden af loven (Indførelse af obligatorisk lektiehjælp og faglig fordybelse). Det fremg¨år af bekendtgørelsen, at loven træder i kraft den 1. august 2015. Ministeriet vil ved skolestart 2015 komme med en række initiativer i form af bla. vejlednings- og informationsmaterialer.
    Venlig hilsen,
    Lise Platz
    Lise Platz den 03-07-2015
    Kære elever, forældre og medarbejdere,

Nu lukker skolen snart ned, og ferien kan indtages for mange af os. Der vil være åbent i SFOen i hele sommerferien.
    På skrænten arbejdes, der på højtryk med at få lokalerne gjort klar, så indflytningen kan foretages omkring august.
    På skolen vil der ligeledes foregå forskellige håndværkeropgaver over ferieperioden, så skolen er ikke helt lukket.

Vi håber og ønsker Jer alle en dejlig sommerferie, og glæder os til at se jer elever
    mandag den 10. august kl. 8.00.
    Bedste sommerhilsner,
    Lise Platz

Vi har fået nye hjemmeside

Velkommen til vores nye hjemmeside!

Efter en årrække, hvor den gamle hjemmeside var lidt sandet til, er vi nu ved at rydde op.

Da det er et større projekt, vil det ske løbende, da vi skal have vurderet, hvor informationerne ligger mest logisk - og samtidig opdateret det som efterhånden var blevet for gammelt.

I starten vil der måske være noget, du mangler - så prøv at klikke lidt rundt, måske det bare ligger et nyt sted. Kan du ikke finde det, så skriv til os på kongsbjergskolen@kolding.dk - så guider vi gerne.

Udgangspunktet er, at informationer til forældre skal kunne findes i ForældreIntra, så der kun er et sted, man skal kigge som forældre.

Fokus for den nye forside og dens undersider vil være målrettet generelle forhold og informationer til potentielle forældre og børn, der vil se, hvad Kongsbjergskolen er.