• Kongsbjergskolen
  • [email protected]

Kongsbjergskolen

• Mette Krogh den 06-01-2017
    Invitation til informationsaften om 7. klasses tilbud på Kongsbjegskolen med rundvisning

På skolens vegne har vi den fornøjelse at invitere elever og forældre til første informationsaften om kommende 7. klasses tilbud på Kongsbjergskolen.

Onsdag den 25. januar 2017 kl. 18.30-19.30 på Kongsbjergskolen - Skoletorvet.

Dagsorden
    • Velkomst og præsentation – Henrik Jørgensen
    • Orientering om Kongsbjergskolens udskoling
    • Rundvisning på skolen

På skolens vegne

Henrik Jørgensen
    Viceskoleinspenktør
    Mette Krogh den 04-01-2017

OBS tilføjelse til parkering!

For at sikre børnenes skolevej og af hensyn til institutionen Toppen henstiller vi til, at børnene ikke aflevers og hentes på parkeringspladsen ved SFO´en (Bjerget).
    Aflevering af børn til SFO skal ligeledes foregå på skolens "forældre parkeringsplads".

Som de fleste nok har bemærket, er der i december måned anlagt ny p-plads ved skolen.

Især om morgenen er der en del trafik og der kan være trængsel især for biler. Det er meningen, at det nye parkeringsområde skal aflaste herfor. Meningen med dette område er, at der dels er mulighed for parkering og dels afsætning af børn, der bliver kørt i skole. Denne nye p-plads er ensrettet med indkørsel i den ene ende og udkørsel i den anden.

Læg venligst mærke til forbudstavlen med ”indkørsel forbudt”, der i samme forbindelse er opsat.

Det har tilsyneladende hidtil været utydeligt, hvorvidt det er tilladt at køre ind på personaleparkeringspladsen eller ved vareindleveringen. Det er det altså ikke længere.

• Mette Krogh den 12-12-2016
    Ferier og fridage i skoleåret 2017/2018