• Kongsbjergskolen
  • kongsbjergskolen@kolding.dk

Kongsbjergskolen

SFO (kommer senere)

Vi har fået nye hjemmeside

Velkommen til vores nye hjemmeside!

Efter en årrække, hvor den gamle hjemmeside var lidt sandet til, er vi nu ved at rydde op.

Da det er et større projekt, vil det ske løbende, da vi skal have vurderet, hvor informationerne ligger mest logisk - og samtidig opdateret det som efterhånden var blevet for gammelt.

I starten vil der måske være noget, du mangler - så prøv at klikke lidt rundt, måske det bare ligger et nyt sted. Kan du ikke finde det, så skriv til os på kongsbjergskolen@kolding.dk - så guider vi gerne.

Udgangspunktet er, at informationer til forældre skal kunne findes i ForældreIntra, så der kun er et sted, man skal kigge som forældre.

Fokus for den nye forside og dens undersider vil være målrettet generelle forhold og informationer til potentielle forældre og børn, der vil se, hvad Kongsbjergskolen er.